Indret dit hjem med farver

Bygges på eget værksted

Unikke produkter

Miljøvenlige materialer

Om Quirky Moose


Quirky Moose er en "mikrofabrik", som producerer møbler efter eget design, samt diverse specialopgaver. Vi er beliggende på Jernbanebyen i København, og vi sægler vore møbler her på webshoppen sammen med produkter fra designere som vi samarbejder med og producerer for.

Vi tror på at du som moderne forbruger, i stigende grad ønsker mere viden om de produkter du køber. Derfor kan du herunder læse mere om de tre grundpiller som virksomheden hviler på og hvorfor. Husk også at bruge de indlagte links, hvis du ønsker mere viden, og tøv ikke med at tage kontakt hvis du har spørgsmål som du ikke finder svar på. 

- Stig Lommer Bagger 
 

Stig Lommer Bagger bygger taburetter ved arbejdsbordet på Quirky Moose værkstedet på Refshaleøen i København


Egen produktion

Alle vores møbler produceres på eget værksted i København. Vi anvender moderne CNC teknologi og enkle produktionsmetoder for at holde priserne på rimeligt niveau. Vi kan således også anvende lokal arbejdskraft og være tæt på vore kunder. Desuden elsker vi at arbejde med træ og maskiner, så derfor er det ikke en option for os, at sende produktionen ud af landet.


 


Bæredygtighed

Vi skal passe på vores planet, så også fremtidige generationer har et godt sted at leve! Derfor tænker vi altid miljø og klima ind i processen og anvender miljøvenlige materialer, som eksempelvis FSC® certificeret birkekrydsfiner, Valchromat eller økologisk bivoks og olie i vores produktion. Udover materialevalg er de mest bæredygtige møbler dem med længst levetid! Derfor producerer vi kun i materialer der kan repareres og vedligeholdes. Læs mere om vore materialer her.


 


Transparens

Vi synes at man som forbruger skal have mulighed for at få informationer omkring hvordan, af hvad, af hvem og under hvilke forhold de produkter vi køber er produceret. Derfor vil vi gøre en dyd ud af at holde "bøgerne åbne" og fortælle om produktionsmetoder, materialer, arbejdskraft.

Alle er velkomne til at komme forbi vores værksted med kig direkte til produktionen. Dette er en del af vores ideologi om at levere en så høj transparens som muligt.